Pyhähippu

Pyhähippu on Pyhätunturilla sijaitseva mökkivaraamo ja perheyrityksemme on toiminut alueella jo vuodesta 1988 alkaen. Vuokraamme mökkejä, rivi- ja paritaloja, joita on kaiken kaikkiaan reilu 100. Majoitusvaraamon lisäksi pyörävuokraus on iso osa toimintaamme ja meiltä löytyykin laaja valikoima fatbikeja, e-fatbikeja, maastopyöriä sekä e-maastopyöriä.

Pyhähipun toimisto sijaitsee Pyhän liikekeskuksessa, samassa rakennuksessa K-market Pyhäntähden kanssa (toinen siipi, tunturin puoleinen kulma). Katuosoite on Kultakeronkatu 4, 98530 Pyhätunturi (Pelkosenniemi).

Pyhähipun kesän 2022 aukioloajat

Heinä-Syyskuu

Ma-Su klo 10-16

Loka-Marraskuu

Ma-Pe klo 10-16
La-Su sopimuksen mukaan

Aukioloaikojen ulkopuolella tavoitat meidät päivystynumerosta 040 360 8983

Avainten haku:

Avaimet ovat noudettavissa klo 16:00 alkaen toimiston tuulikaapista. Ovikoodi on toimitettu sähköpostitse. Aikaisempaa avainten noutoa voi tiedustella puhelimitse 016 882 820.

Loma-asunto välitykseen

Etsimme uusia ja hyvinvarusteltuja loma-asuntoja, jotka soveltuvat vuokrausvälitykseen. Ota meihin yhteyttä jos sinulla on sopiva kohde ja haluat laittaa loma-asuntosi tuottamaan.

PYHÄHIPPU OY
Kultakeronkatu 4
98530 Pyhätunturi
+358 (0) 16 882 820
info@pyhahippu.fi

Avoimet työpaikat

Pyhähipussa työskentelee tällä hetkellä kuusi henkilöä monipuolisissa tehtävissä. Haemme tiiviiseen joukkoomme kokeneita, koulutettuja ja ammattinsa osaavia siivoojia. Työn kesto 12-18 kk.

Tehtäviin kuuluu eri kokoisten loma-asuntojen vaihtosiivoukset asukkaiden vaihtuessa, tilauksesta myös petaukset. Kesäkaudella vaihtosiivousten lisäksi tehtäviin kuuluu perussiivouksia ja ikkunoiden pesua. Työtehtäviin kuuluu myös liinavaate- ja pesuainetilausten teko sekä siivoustöiden suunnittelu. Perehdytämme uudet työntekijät huolellisesti työtehtäviin.

Työaika on mielellään 37,5 h/viikko tai sopimuksen mukaan. Työvuorot sijoittuvat ma-su ja pääsääntöisesti klo 9-17 välille. Sesonkiaikoina työaika painottuu enemmän viikonlopuille.

Tukikohtana kaikille toiminnoille toimii Pyhähippu Oy:n toimisto. Työautona käytössä on pakettiautot talon puolesta. Työskentelyalue on 0-10 km säteellä Pyhätunturin keskustasta.

Tämä pesti sopii sinulle jolta löytyy joustavuutta ja mukautumiskykyä monipuolisiin tehtäviin. Tehtävät edellyttävät sujuvaa suomen kielen taitoa, B-ajokortti on välttämätön kohteiden välillä liikkumiseen.

Arvostamme reipasta työskentelyotetta, iloista asennetta ja palveluhenkisyyttä. Odotamme työntekijöiltämme myös luotettavuutta, tarkkuutta, sekä oma-aloitteisuutta. Tässä tehtävässä valttikortteja on tiimityöskentelytaidot.

Tarjoamme sinulle pitkäaikaisen työsopimuksen. Palkkaus vähintään MaRan tes:n mukainen. Olemme valmiita maksamaan ammattitaidostasi enemmänkin, joten voit esittää palkkatoiveesi hakemuksen yhteydessä.

Lähetä CV ja vapaamuotoinen hakemus info(a)pyhahippu.fi

Paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja: Heidi Martikainen 0400 195 036, ma-pe klo 10-16.

Askarruttaako jokin? Ota meihin yhteyttä alla olevan lomakkeen kautta.

    Sijaintimme kartalla