Mistä löydän mökkien hinnat?

• Siirry Mökkihakuriin (Etusivulla [klikkaamalla logoa] tai Majoitukset-sivulla):
Oletuksena päivämäärissä on 3 vrk kuluvasta päivämäärästä (varoaika) ja lähtöpäivä on oletuksena 7 vrk kuluttua ja matkustajamäärässä oletuksena on 2 aikuista.
— valitse haluttu alku- ja loppupäivä sekä matkustajien määrä klikkaa ”suurennuslasia” Hae, järjestelmä listaa kaikkien mökkien/huoneistojen hinnat.
— suodattimilla voit hakea lisäkriteereillä

TAI

Mökkien ja huoneistojen hinnat löytyvät kohteiden sivuilta
• Jokaisen mökin/huoneiston sivulla on varaustilannekalenteri
– klikkaa haluttu saapumispäivä kalenteriin ja valitse majoitusvuorokausien määrä kalenterista TAI kirjoita haluttu saapumispäivä ja lähtöpäivä päivämääräkenttiin.

Miksi en voi tehdä varausta samalle päivälle tai muutaman päivän päähän?

Majoitusvarauksia voi tehdä varausjärjestelmän kautta aikaisintaan 3 vrk päähän kuluvasta päivästä, sillä verkkokaupassa on varoaika, jotta avainpalvelu voidaan taata. Saman päivän varauksia voi tiedustella Pyhähipusta puhelimitse 016 882 820 tai sähköpostitse info@pyhahippu.fi.

Haluan vaihtaa isompaan tai pienempään mökkiin?

Jos asiakas muuttaa majoituskohdetta, sitä pidetään aikaisemman tilauksen peruutuksena ja uutena varauksena. Oikeutta varauksen peruutukseen tai varausmaksun palautukseen ei synny, mikäli joku seurueen jäsenistä peruuttaa matkansa.
Asiasta enemmän varaus- ja toimitusehdoissa: Varaus- ja toimitusehdot

Voinko vaihtaa varauksen ajankohtaa?

Varauksen siirtoon vaikuttaa milloinkin voimassa oleva hintakausi. Varaus pyritään pitämään samalla hintakaudella (sesongit). Varauksen siirtomaksu on 20 €. Varauksen siirto käsitellään aina tapauskohtaisesti.

Voinko tuoda lemmikin mukana majoitukseen?

Tarkista lemmikkieläinten sallittavuus majoituskohteessa. Mikäli kohde on lemmikkivapaa, sinne EI saa tuoda lemmikkiä. Lemmikkieläinten tuonnista majoituskohteeseen on aina ilmoitettava Pyhähippuun, jonne maksetaan lemmikkieläinmaksu. Maksu määräytyy lemmikkien lukumäärän mukaan.

Tarkemmat ohjeet lemmikin kanssa majoittumisesta löydät kohteen mökkikirjasta.

Maksoin jo ennakkolaskun, milloin lähetätte loppulaskun?

Verkkokaupan kautta tehdyissä varauksissa varausjärjestelmä lähettää varausvahvistuksen sähköpostiin, samassa sähköpostissa tulee ennakko- ja loppulasku. Poikkeus: Jos majoitusajankohta on lähempänä kuin 45 vrk, asiakkaalle lähetetään vain loppulasku. Asiakkaan tulee itse tallentaa tai tulostaa loppulasku sähköpostista. Pyhähippu ei lähetä jälkikäteen erikseen loppulaskua. Jos varaus on tehty Pyhähipun  kautta puhelimitse tai sähköpostitse, niin virkailija lähettää asiakkaalle laskun heti kun varaus on tehty. Tässäkin tapauksessa asiakas saa samassa sähköpostissa ennakko- ja loppulaskun. 

En löydä aiemmin saamaani laskua, saanko jostain uuden?

Pyhähipun toimistolta saa maksuttoman laskukopion. Puhelin: 016 882 820, sähköposti: info@pyhahippu.fi

En ole saanut varausvahvistusta?

Saat varausvahvistuksen sähköpostiisi välittömästi varauksen tekemisen jälkeen. Jos et ole saanut varausvahvistusta, tarkista ensin roskapostisi.

Jos sairastun, voinko perua varauksen?

Varauksen voi perua. Peruutusajankohta vaikuttaa siihen, palautetaanko rahoja.

Peruutusehdot löydät varaus- ja toimitusehdoista: Varaus- ja toimitusehdot

Millaiset ovat varausehdot?

Pyhähippu Oy:n varausehtoihin voi tutustua täältä: Varaus- ja toimitusehdot

Mistä saan avaimet mökkiin ja miten löydän mökille?

Loma-asunnon avaimen saa Pyhähipusta, joka sijaitsee Pyhän Liikekeskuksessa (Kultakeronkatu 4), 98530 Pyhätunturi (Pelkosenniemi).

Mikäli saapuminen on aukioloaikojen ulkopuolella tai ajankohtana jolloin emme ole avoinna, avaimen saa noudettua Pyhähipun toimiston tuulikaapista ovikoodilla. Ovikoodi toimitetaan automaattisesti asiakkaalle sähköpostitse muutamaa vuorokautta ennen saapumista.

Toimiston ulko-oven vieressä on näppäimistö, johon syöttämällä meiltä saadun ovikoodin, pääsee tuulikaappiin. Oikealla puolella on pieni hyllykkö, jossa mökkinne avain on nimellä varustetussa kirjekuoressa. Kirjekuoren sisällä on myös ajo-ohje mökkiin sekä avaimenperässä on mökin katuosoite. Loma-asunnon toinen avain on noudettavissa erikseen Pyhähipun toimistolta aukioloaikojen puitteissa. Jos jotakin ongelmia tulee, niin ulko-ovessa on Pyhähipun päivystysnumero johon voi soittaa.

Infoa majoittumaan tulevalle

Kuinka monta avainta saan käyttööni loman ajaksi?

Asiakkaiden käyttöön annetaan 2 avainta / mökki tai huoneisto. Mikäli asiakas saapuu aukioloaikojen ulkopuolella, tuulikaappiin jätetään vain yhdet avaimet. Toiset avaimet voi noutaa seuraavana päivänä aukioloaikojen puitteissa Pyhähipusta.

Mihin aikaan saan noutaa avaimet ja milloin ne pitää palauttaa?

Majoitusvuorokausi alkaa tulopäivänä klo 16.00 ja päättyy lähtöpäivänä klo 12.00.

Saavumme aamulla, pääsemmekö mökkiin jo silloin?

Mökin saa käyttöönsä majoitusvarauksen alkamispäivänä klo 16.

Lento/juna/bussi lähtee vasta illalla, voinko olla huoneistossa siihen asti?

Huoneistosta/mökistä pitää poistua ja avaimet palauttaa varauksen päättymispäivänä klo 12.00.

Jos mökissä on jotain ongelmia tai vikoja mistä saan apua?

Jokaisessa mökissä on mökkikirja, johon on koottu yleisiä neuvoja majoituksesta ja mökkikohtaisia asioita. Pyhähippu auttaa liinavaatteita, siivousta ja teknisiä ongelmia koskevissa asioissa. Kaikki majoituskohteen varustukseen ja kuntoon liittyvät huomautukset ja valitukset on ilmoitettava välittömästi niiden ilmaannuttua Pyhähippuun.

Oma mökkini on tyhjillään suurimman osan vuodesta, miten homma toimii, jos jätän sen teille vuokraukseen?

Otamme mielellämme mökkisi vuokrausvälitykseemme. Ota meihin yhteyttä joko sähköpostitse info@pyhahippu.fi tai puhelimitse 016 882 820.

Lentokenttäbussin aikataulu?

Lue lisää saapumisesta Pyhälle Pyha.fi-sivustolta.

Miten voin vuokrata pyörän?

Voit vuokrata pyörän helposti verkkokaupastamme, laittamalla meille sähköpostia info@pyhahippu.fi tai soittamalla 016 882 820.

Haluaisin vuokrata syöttötuolin/matkasängyn, onnistuisiko se?

Kyllä onnistuu. Voit vuokrata ne tehdessäsi majoitusvarausta tai myöhemmin verkkokaupastamme, sähköpostitse info@pyhahippu.fi tai soittamalla 016 882 820. Hinta on 10€/syöttötuoli ja 15€/matkasänky, nouto ja palautus Pyhähipun toimisto.

Unohdin liinavaatteet kotiin, voinko vuokrata niitä?

Kyllä voit. Liinavaatesetti (sis. aluslakana, pussilakana, tyynyliina sekä kylpy -ja kasvopyyhe, pefletti)

-keskusvaraamolta noudettuna 20e / setti

-mökille toimitettuna 22e / setti

-valmiiksi pedattuna 25e / setti

Varauksen voit tehdä verkkokaupastamme, sähköpostitse info@pyhahippu.fi tai puhelimitse 016 882 820.

Loma-asunnolle johtava tie kaipaa auraamista, kuka sen hoitaa?

Mökkiteiden auraamisesta vastaa pääsääntöisesti Alltime Oy, puh 016 882 833, päivystysnumero 050 465 8888. Pyhähippu ei voi vaikuttaa aurausaikatauluihin.

Loma-asuntoon ei kuulu Internet yhteys, voinko tilata sen erikseen?

Kyllä voit. Pyhähipusta voi tiedustella matkamokkulaa käyttöön lomanne ajaksi. Hinta on 45 €/viikko.